@qnoykitchen
  • 0 likes
  • 0 comments

Alhamdulillah, dengan kesederhaan bisa melewati usia ini...semoga sehat selalu Dan panjang umur ku... Amin...🤲 #8nov2018 #myspecialday #latepost

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 20 likes
  • 1 comments

#throwback dengan @pekin7words a very talented actor and director, who plays the rebel Mus in #7ujuh. Of course, we know each other through his legendary work as Slash Hj Tapah in #rockoo & #rockbro and he is a perfect fit to play Mus. Here are some character notes from our writer @mindoflyn: “MUS played by chameleon actor @pekin7words, pertama kali kitaorang collaborate (selepas tu dengan Ophilia, Coverina & Bayangan Emilia) Backstory of Mus ni, dalam mereka bertujuh, dia je yang bukan anak orang kaya tapi sebab dia outspoken, rebel & popular, the group ambik dia and jadikan dia center of the attention • Mus i namakan sempena one of my favorite actors Mustaffa Noor. Even dalam first draft skrip I described muka and features Mus ni macam Mustaffa Noor, charming in his own way • I think Pekin berjaya bawak watak ni yang banyak lapisnya..dalam Tujuh watak Mus yang paling mencabar, korang akan nampak peralihan emosi character Mus dalam #7ujuh nanti” - Tujuh is selling out in cinemas today - get your tickets fast! . . . #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 56 likes
  • 1 comments

#throwback with the ever bubbly @marshamilan who plays the doomed but vengeful Suri in the filem #7ujuh. She was always the first choice from when the idea was conceived due to her talent and expressive eyes. Here are some character notes from our writer @mindoflyn: “I really like the idea ambik Marsha untuk watak Suri walaupun nama2 pelakon lain yang disebut lagi gah..ada yg kata ‘tapi personality dia bubbly, boleh ke dia pull watak Suri’ but I told Mukh, why not cabar dia bwk watak yg totally opposite dari diri sebenar dia..then days later Mukh told me diaorg cast Marsha • Macam Saleha, Marsha tanya banyak pasal watak Suri..even masa rehearsal dia nervous nak turun ke set untuk jadi Suri. Dia tanya reference film2 revenge untuk dia buat research, so I cadangkan ‘I Spit On Your Grave (1978) & The Last House On The Left (1972) Marsha sangat cerdik, dia buat sendiri research & selidik dan belajar pasal masyarakat orang asli untuk prep diri dia jadi Suri, benda mcm ni perlu ada dlm diri setiap pelakon sebenarnya” - catch her in #7ujuh in cinemas now! . . . #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday

Kirey Husein Zain media on instagram
@kireyterlalu
  • 267 likes
  • 23 comments

1,5jam sblm show nih Sdh basah kuyup duluan Pfiuuhhh🥵 #gnr #jakartaevent #gnfnr #gbk #gbkstadium #rockband #8nov2018 #notinthislifetime #notinthislifetime2018 #slash #duffmckagan #axlrose

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 32 likes
  • 2 comments

#throwback with @sallywho one of the stars of the film #7ujuh now playing in cinemas nationwide. I saw her talent during the shoot for KL Zombi and thought she needs a bigger challenge. She plays the flirtatious Tina, the spoilt rich kid who usually gets what she wants. Here are some character notes from our writer @mindoflyn: “Nak create watak Tina tak susah, I bersekolah 5 tahun dekat Girls School and I have a lot of Bi friends 😆 jadi tak susah nak masukkan kriteria tu dalam watak Tina. Tina is the richest among all, dia kerabat, her dad technically owned that college, so Tina ambik advantage tu dan gunakan sesuka hati dia. * Backstory, she was in love with Mus sampailah Mus reject dia & Tina jadi tak tentu arah & ‘change course’ if you know what I mean and suka someone else dalam group tu..although Tina ada angkuh dia, suka flirt etc dia sangat ambik berat tentang kawan2 dia, dia ada kindness dia..after all she’s a human being kan? * Saleha antara nama disebut2 untuk berlakon dalam filem ni, asalnya Saleha nak diberikan watak Emma, but I told mukh and Tengku Iesta yang I rasa Saleha boleh pull this character walaupun Saleha masa tu baru nak start serious dalam lakonan. I don’t know why I just ada this strange feeling she was born to play Tina..ha gitu nampak mcm dramatic sangat kan but it’s true.. * I met Saleha & Marsha dekat masa rehearsal di studio kak ellie, she asked a lot of questions dari mintak film2 horror untuk dia buat research (walaupun dia takut tgk horror lol) and tanya pasal Tina sebab dia nak kupas sedalam mungkin. Dia ambik semangat Janis Joplin for this character, infact she wrote Janis’s name dekat tepi tapak kaki dia masa rehearsal..I was like totally blownaway masa tengok rough cut, cos she’s really..really good I tell you!” . . . #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday

@kadejee
  • 38 likes
  • 3 comments

. มาถ่ายรูปรวมกันหน่อยได้มั้ยฮะ (ได้สิๆ) 💙 . #nonttanont #nontfam #ทะเลดาวของธนนท์ ✨✨✨ #8nov2018 . Cr. FAAH @faahbkk

@kadejee
  • 25 likes
  • 0 comments

. ความสุขของคนเราต่างกัน แต่ความสุขของฉันคือเธอ 💙 . ปล.ประทับใจนนท์แล้วก็ต้องบอกเลยว่า ประทับใจ #nontteam ด้วย คือ sound ดีอะไรอย่างงั้นอ่าาา ชอบมาก 👍🎸🎹 . #nonttanont #nontfam #nontteam #ทะเลดาวของธนนท์ ✨✨✨ #8nov2018 . Cr. FAAH @faahbkk

@kadejee
  • 25 likes
  • 0 comments

. นับถือสปิริตคนป่วยในวันนั้นมาก💙 . #nonttanont #nontfam #nontteam #ทะเลดาวของธนนท์ ✨✨✨ #8nov2018 . Cr. FAAH @faahbkk

@fadia_f
  • 76 likes
  • 18 comments

#afed2018 "Financing Sustainable Development" #sdgs #agu #beirut #lebanon #8nov2018 أبداً أقطع البلاد ونجمي في نُحُوس وهمتي في سُعُودِ.. المتنبي

@fina_firsztt
  • 80 likes
  • 0 comments

☀️🍛🚍🏡🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♀️🌳🏘🌞🌾🏫👦🏻👧🏻🚍🏨😄🚖💆🏻‍♀️💆🏼‍♂️💆🏼‍♀️🚘🍦🍨❤️ #day3 #8nov2018 #chiangmai #เชียงใหม่ #thailand #ประเทศไทย #biking #bike #countryside #ricefield #school #kids #student #toungetwister #beautiful #mountains #flowers #nature #happy #funny #sunflower #trip #travel #icecream #hägendazs #swimming #carve

Kirey Husein Zain media on instagram
@kireyterlalu
  • 165 likes
  • 14 comments

Slash❤️ @slash @official.slash @officialduffmckagan @official_axlrose #gnr #gbk #notinthislifetimetour #notinthislifetime #notinthislifetime2018 #notinthislifetimetour2018 #8nov2018 #estranged #band #rockband #legend #gnfnr #jakartaevent Ternyata belum bisa move on dari mereka 💘

Le Show Boutique media on instagram
@leshowboutique
  • 65 likes
  • 0 comments

Le Show Boutique’s Wild Wild West Opening Dance. Thank you dancers for doing an Amazing job! Client were very happy! #wildwildwestshow #sgcowboy #cowboydance #sgdancers #wildwildwesttheme #mbssingapore #leshowboutique #8nov2018

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 61 likes
  • 8 comments

@throwback with another star from the film #7ujuh @rizamin who portrays Ray, the party animal of the doomed seven. Some character notes from our writer @mindoflyn: “Ray dinamakan semperna (ini Lyn salah spelling ni 😀) nama horror icon of Thailand ‘Ray Macdonald’ yang selalu berlakon dalam filem-filem seram Thailand. • Character ni paling fun direka & ditulis, even masa create dialogue untuk Ray pun ketawa sendiri sebab dia jenis happy go lucky, selamba tapi dalam masa yang sama kisah pasal kawan-kawan dia..his sarcasm & words yang kadang2 tak masuk akal buat Ray ni unique. • Mula2 risau jugak kalau actor yang dicast tak boleh nak bawak watak joyful ni, watak Ray ni yang paling terakhir di-isi, ingat lagi masa Abg Mukh kata nak cast Riz Amin and I went like ‘siapa tu? boleh ke dia bawak?’ sebab masa tu Riz sangat2 baru dalam industry perfileman..but boy I was wronggggg, sebagai orang baru dia sangat2 bagus as Ray! 👍🏻” • Catch Ray in #7ujuh - 8 November 2018. Very easygoing actor I wish him all the best in his future career! . . . #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday

@yokolistyanta
  • 43 likes
  • 0 comments

Ave dan teman2 field trip di Cimory 🐄🐄🐄 #latepost #8nov2018 #thxfather

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 39 likes
  • 0 comments

#throwback with another star from the film #7ujuh @aeril_zafrel - Aeril plays Ilyas the hopeless romantic in the film. Here are some character notes from our writer @mindoflyn: “Mr Romantic Ilyas played by irresistibly versatile actor Aeril Zafril. I ada major conflict masa nak namakan watak dia, kalau yang lain semua nama diaorg chic and edgy, i need nama yg back to basic..I dapat nama watak ni dalam mimpi..Ilyas macam nama Nabi Ilyas yang cuba sedarkan orang ramai tapi tak diendahkan.. • Ilyas orangnya follow everything by the book, dia hormatkan orang, selalu nak buat benda betul, layan orang dengan baik, even loyal to Emma yang tak berapa nak layan dia..dia cuba nak buat benda betul tapi dia follower, his voice tak selalu orang dengar, tak selalu orang kisah..he’s one lonely soul..like I said I ada major conflict masa created his character & takdir dia dalam filem ni..I cried when I wrote ‘that’ particular scene.. • I met Aeril masa rehearsal 7ujuh dekat studio Kak Ellie, he was so young back then, ingat lagi dia meniarap and belek skrip, too immersed dgn watak dia sampai dia kata boleh ke bawak watak ni, nampak simple tapi berat..so kak ellie bantu dia build up semangat Ilyas ni.” Catch Ilyas in 7ujuh - in cinemas now . . . #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday

CottonbyAniszaza media on instagram
@nizasunbae
  • 72 likes
  • 7 comments

Happy belated birthday yg ke 2tahun anak ibu ayah, muhammad adam wafiy. Semoga menjadi anak yang soleh didunia & akhirat, amiin. #8nov2018 #adamturns2 #adamwafiy #maw #lotsoflove

@ulyamursyida
  • 29 likes
  • 1 comments

Alhamdulillah, kelar 😊 . Behind the scene: pada poto pertama ibu selfi sendiri dg ngambil hpnya lgs dari tangan sang pemilik (@vichaarisandhi). Abis liat hasilnya, ibu bilang: kok burem 🤦‍♀️😅 . #afterworkhard #selfietime #kssk2018 #simkrisnas2018 #8nov2018 #latepost

ulya mursyida de'tuy media on instagram
@ulyamursyida
  • 58 likes
  • 2 comments

Untuk kesekian kalinya, ibu @smindrawati tetap menjadi inspirasiku setelah mama; dengan semua kebaikan, ketegasan, dan pemikirannya yg luar biasa (di+ namanya mirip sama nama mama 😆), bikin aku selalu terkesan. Sehat terus ya ibuuu 🤗😘 . #afterworkhard #selfietime #kssk2018 #simkrisnas2018 #8nov2018 #latepost

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 49 likes
  • 3 comments

#throwback with one of the stars of #7ujuh @deedeenash - Deedee plays one of the seven doomed teenagers in the film. Here are some notes about her character from our writer @mindoflyn : “Believe it or not, I namakan watak ni after Baby Spice 😂 malas nak fikir, main letak je but nama tu kena dengan look dia, personality dia..I really like her name.. • Perwatakan Emma ni kalau salah buat nampak macam watak cliche mean girls dalam high school films but I tried so hard buat Emma dalam kelas tersendiri. She knows what she wants, dia bukan Bimbo but she acts like one untuk dapatkan perhatian, although she’s beautiful and sexy, dia masih rasa she’s not good enough..just because Sam tak return her feelings walaupun Ilyas follows her like a puppy..she’s one of the richest kids, bapak kasi fund dekat college so technically kalau tak pergi class pun dekan tak marah hahaha • Ni satu-satunya watak yang I created based on pelakon yang dipilih, even masa memula meeting Mukh dah cakap dia nak DeeDee sebab dia ada rupa 70s tu..so I googled her and created Emma based on her image..oh ni pun first collaboration dengan Deedee lepas tu kita collaborate lagi dalam Kabin Ditepi Tasik” . . . Catch our beautiful Emma in #7ujuh in cinemas now . . . #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday

Rini Sept media on instagram
@rini_sept
  • 55 likes
  • 21 comments

Anindya Shakila Wardani 😍 #baby #girl #babygirl #8nov2018

@shakiel.erel_lasito
  • 15 likes
  • 0 comments

Lagi fokus nyetirin 'BLUE' jangan ganggu! 😝 . #erel #1y3m10d #8nov2018

@anshuman8119
  • 33 likes
  • 0 comments

Happy birthday anshuman😍😍😍😍😍 #8nov2018 #birthdayparty

Leidy Rika Grecia media on instagram
@leidy_rika_grecia
  • 49 likes
  • 10 comments

a girl called JIELENA #8nov2018 #3yearsold #nasitumpeng #balonhelium #pestakebun

@justynazabamazur
  • 34 likes
  • 1 comments

When you're live is beautiful and all barman's like you 🍸🍷🍹#badbitches #szczecinianka#londonlife #hot22 #reddress #londonbynight🌃 #birthdaygirl #8nov2018 #memories@eva_cavuoto @migotka2205

@ra_renu
  • 49 likes
  • 1 comments

Welcome to the 20zzzzz club, ASHA 🎉🎂 Always shine brighter than the diamond 💎 Love you ❤️❤️❤️ @as_ha.l @sharma_sushan #belatedpost #8nov2018

Gema Nada Pertiwi - GNP Music media on instagram
@gnpmusic
  • 34 likes
  • 0 comments

#repost @janecallista ・・・ Yeayy.. AYO CERIA, salah satu lagu yang Jane tulis, telah released video clip nya di Channel Youtube GNP 💕🎶🎵Nonton yukk.. Link on my Bio & comment pendapatmu setelah nonton yaaa😉 Single ke-2 dari Album THIS IS JANE ini adalah lagu yang Jane tulis dengan bimbingan dan aransemen Andrew Darmoko dari Valf Record. Thank You my dearest Janenity Dance Squad : Shelly Sabrina Drew Shannon Alicia Kenisha 👭👭👭👭👭 we had so much fun in the clip shooting 🤗💕 . . #janecallista #ayoceria #2ndsingle #thisisjane #album #videoclip #teaser #vocalist #kidsinger #kidsongwriter #songwriting #penulislagu #laguanak #indonesia #8nov2018 #released #girls #friendship #janenitydancesquad

@_tofulay
  • 12 likes
  • 1 comments

#8nov2018 _미국 갔다오신 할머니 할아버지가 사오신 하늬 선물 🎁💛 엄마 선물은 덤! Grand parents came back from state with full of presents for Miya. 💛💛 @hlathanda thank you auntie💕

@optimus_photography
  • 152 likes
  • 1 comments

Parisian People ________________________________________ #metapolis #metapolis_photography #metapolis_parisphoto2018 #metapolis_athens #trip #metapolis_photoshooting #parisphotofair #parisphoto2018 #photo #art #fair #artfair #grandpalais #paris #8nov2018 #instagram #followme

@ivanandbenjamin.fan_page
  • 259 likes
  • 28 comments

Via InstaStories:OuR KiNGs @ivan_javaheri_music And @benjamin.javaheri 👑👑 with @evinaso.official and @soran_ismaill_official at @netkurd.tv 🎬 : : #ivan_javaheri #benjamin_javaheri #kings 👑👑 #new #album #pey_belen #at #net_tv #avin_jinu_jiyan #8nov2018 #ivanandbenjamin 👑👑#kurdish#persian #singers #kurdish #program #جواھریمـ👑 :

Megalavani Rajasegaran media on instagram
@megalavani94
  • 109 likes
  • 3 comments

They thought she is nothing but she shined like the radium in the dark.❤ #tb #8nov2018 #repeatsaree #milkyblack #graduationsaree #cousinsister #rom #dinnerparty #megalavani🌸

이리라 media on instagram
@eullieullieull
  • 27 likes
  • 0 comments

학교앞 케밥집 #8nov2018 #döner #pommes 감튀는 주는만큼 먹으믄 안되것다 살쪄

Pam Pasuta media on instagram
@pampam_pasuta
  • 21 likes
  • 1 comments

. . Enjoy our life #contentcontributor #8nov2018 📷 @punpuan ___________________________ 'Delight your endless life' ___________________________ #repost #pampasuta #evening #cafe #lifestyle #chill #light #foodie #drink #sip #laugh #enjoy#luxurylifestyle #citylife #photograph #bestshot #photooftheday #huaweimate9pro #follow

@antonis_kasimiotis
  • 92 likes
  • 0 comments

Πρωινή φωτογράφιση στο βροχερό Παρίσι... #metapolis #metapolis_photography #metapolis_parisphoto2018 #metapolis_athens #trip #metapolis_photoshooting #parisphotofair #parisphoto2018 #photo #art #fair #artfair #grandpalais #paris #8nov2018@metapolis_photography @kourt_athens

@watiie_
  • 26 likes
  • 2 comments

Telatt post..... #8nov2018

Jane Callista media on instagram
@janecallista
  • 6.3k likes
  • 45 comments

Ceriakah kamu hari ini..? AYO CERIA bersama Jane dan Janenity Dance Squad👭👭👭👭 Terima Kasih untuk semua teman2 yang udah nonton clip nya dan yang belum yuukk klik Link nya di Bio ku 😉🎶🎵🎶🎵 Single ke-2 dari Album THIS IS JANE ini adalah lagu yang Jane tulis untuk menghibur teman2 agar selalu ceria dalam keadaan apapun 🤗💕 Thank You my dearest Janenity Dance Squad : Shelly Sabrina Drew Shannon Alicia Kenisha 👭👭👭👭👭 we had so much fun in the clip shooting 🤗💕 . . #janecallista #ayoceria #2ndsingle #thisisjane #album #videoclip #teaser #vocalist #kidsinger #kidsongwriter #songwriting #penulislagu #laguanak #indonesia #8nov2018 #released #girls #friendship #janenitydancesquad

Priskila Fong media on instagram
@priskilafong
  • 23 likes
  • 6 comments

Keseruan kita ntn film A Man Called Ahok#ahoker#8Nov2018

@charliesu28
  • 52 likes
  • 5 comments

Island hopping 🕺🏼🕺🏼 ✔️hydra ✔️Ppros ✔️Aegina . Everything on the island was like a painting, peaceful and beautiful, so worthy of this trip👍🏻 . #onedaytrip #islandhopping #athensgreece #8nov2018

Pam Pasuta media on instagram
@pampam_pasuta
  • 19 likes
  • 0 comments

. . Ame #doglover #8nov2018 ___________________________ 'Delight your endless life' ___________________________ #ame #littleangel #dog #dogofinstagram #gsdstagram #gsdofinstagram #gsd #gsdlover #repost #pampasuta #good #happy #moment #love #follow

@diansasmitaknsl05
  • 42 likes
  • 0 comments

Ultahnya si Iban. #8nov2018

Baud Roche media on instagram
@astridbaudroche
  • 22 likes
  • 0 comments

#8nov2018 journée nationale lutte #harcelementscolaire @thononlesbains visite #dasen #hautesavoie à l’école Jules Ferry très investie sur le sujet

Pam Pasuta media on instagram
@pampam_pasuta
  • 14 likes
  • 0 comments

. . . Ame want to visit my office #doglover #8nov2018 ___________________________ 'Delight your endless life' ___________________________ #ame #littleangel #dog #dogofinstagram #gsdstagram #gsdofinstagram #gsd #gsdlover #repost #pampasuta #good #happy #moment #lifestyle #follow

@ivanandbenjamin.fan_page
  • 363 likes
  • 17 comments

#live_concert 👑👑 تەنھا پێنج ڕۆژ ماوە بۆ جیاوازترین کۆنسێرت کە تا ئێستا لە کوردستان کرابێت کۆنسێرتی سلێمانی "ایوان و بینجامین" 16/11/2018 لە هۆڵی سپی (چاڤیلاند) کاتژمێر 5ی ئێوارە نرخی بلیت/ 20 هەزار دینار 15 هەزار دینار 10 هەزار دینار شوێنی دەستکەوتنی بلیت/ - مۆکا ئاند مۆر (پارک تاوەر)🔴 -مۆکا ئاند مۆر (ماجدی مۆڵ)🔴 - تۆپ لەیدی لە سیتی سەنتەر🔴 -سی سی کافێ🔴 -سۆلۆ کافێ🔴 -چیاس کافێ🔴 -ناوەندی ئارۆ🔴 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #tag your friend 🔊 @ivan_javaheri_music And @benjamin.javaheri : can’t wait to see you KiNGs 🤩👑👑 #ivan_javaheri #benjamin_javaheri #live_program #at #avin_jinu_jiyan #8nov2018 #live_concert #sulaymaniyah #holispi #16nov2018 #ivanandbenjamin KiNGs on stage #persian #kurdish #singers 👑👑 #جواھریمـ👑

@ivanandbenjamin.fan_page
  • 364 likes
  • 20 comments

#👑👑 نظری "ایوان و بنجامین" لە سەر ھونەری میلی...!؟ ایوان جواھری: "من زۆر ڕقم لەو سبکەیە یانی ھەر پێم خۆش نییە ئەو سبکە" بنجامین جواھری: "قسەی خۆشە فقط" : : : @ivan_javaheri_music And @benjamin.javaheri : OuR KiNGs at live program 👑👑 #ivan_javaheri #benjamin_javaheri #kings 👑👑 #new #album #pey_belen #at #net_tv #avin_jinu_jiyan #8nov2018 #ivanandbenjamin 👑👑#kurdish#persian #singers #kurdish #program #جواھریمـ👑

@aween_glam
  • 33 likes
  • 3 comments

. ::HaPpY bEsDaY tO mY aYaH aka aToK yG kE 62 ThN, SeMoGa PjG uMuR, DiMuRaHkAn ReZeKi&SeNtiAsA DiBeRiKaN kEsiHaTaN yG bAiK #8nov2018 #secretrecipe🍰🥧 #11nov2018 ::.

@ivanandbenjamin.fan_page
  • 719 likes
  • 25 comments

#yek_yek نە وەک ئاوم نە وەک ئاگر نە وەکـو تۆم ئە تـۆی کافر نە دەتوانم بە جێت بێلێم نە وەکـو دڵـم بتسوتێـــنم تۆ پێت وایـە لەم دونیایــە لە ئەشـــق جـــوانتــــر.... چیـــــمان ھـــەیـــە........ یان پێت وایـە ھەموو وەک من عیشقی تۆیان لە دڵـدایە__✒️ : : : @ivan_javaheri_music And @benjamin.javaheri : you’re so great ...we are so thankful for being you KiNGs Proud Of you forever & ever 👑👑 #ivan_javaheri #benjamin_javaheri #kings 👑👑 #yek_yek #new #album #pey_belen #at #net_tv #avin_jinu_jiyan #8nov2018 #ivanandbenjamin 👑👑#kurdish#persian #singers #kurdish #program #جواھریمـ👑

@ivanandbenjamin.fan_page
  • 296 likes
  • 23 comments

#pey_belen 💿 بــۆ "پێی بڵێن" .....!!!؟ : : : @ivan_javaheri_music And @benjamin.javaheri : OuR KiNGs at live program 👑👑 #ivan_javaheri #benjamin_javaheri #kings 👑👑 #new #album #pey_belen #at #net_tv #avin_jinu_jiyan #8nov2018 #ivanandbenjamin 👑👑#kurdish#persian #singers #kurdish #program #جواھریمـ👑

Antonis Kasimiotis media on instagram
@antonis_kasimiotis
  • 91 likes
  • 3 comments

Memoire ... Maison Européenne De La Photogrqphie... #metapolis #metapolis_photography #metapolis_parisphoto2018 #metapolis_athens #trip #metapolis_photoshooting #parisphotofair #parisphoto2018 #photo #art #fair #artfair #grandpalais #paris #8nov2018@metapolis_photography

Johan Arrif DW hj. As'ari media on instagram
@johanarrif
  • 349 likes
  • 4 comments

terima kasih sahabat .. salute ! @Regran_ed from @iestatiptra - Saranan @fattahaminz supaya penonton ramai-ramai ke panggung hari ini menonton filem #7ujuh. Thanks for the shoutout! . . . #kawansapot #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday @rajamukhriz @johanarrif @mindoflyn @pekin7words @marshamilan @aeril_zafrel @sallywho @rizamin @deedeenash @iestaputra

tengku iesta tengku alaudin TI media on instagram
@iestatiptra
  • 58 likes
  • 6 comments

Saranan @fattahaminz supaya penonton ramai-ramai ke panggung hari ini menonton filem #7ujuh. Thanks for the shoutout! . . . #kawansapot #tujuh #tujuhmovie #filemtujuh #7ujuh #tujuhsumpahansuri #films #movies #dalamtanganpromosisekarang #akandatang #gb #grandbrilliance #filem #iestaatwork #sumpahansuri #8nov2018 #incinemas #instagood #instagrammer #instahappy #instamood #iphonexs #iphonesia #iphotography #smiles #lokalah #picoftheday @rajamukhriz @johanarrif @mindoflyn @pekin7words @marshamilan @aeril_zafrel @sallywho @rizamin @deedeenash @iestaputra

@saidisila
  • 60 likes
  • 6 comments

Alhamdulillah stlh 6 tahun, akhirnya bertmu jg.. Wkt yg lmyn lama. Beliau Ka" Ahmad Alamsyah Baharuddin (Ancha) adlah salh satu dr panpel Pelatihan Karya Tulis Ilmiah Remaja (PKTIR) tahun 2011 di Gedung PKK Kab.Pinrang. Ktm beliau n kenal dr kgiatan itu. Smpai pada akhirnya tdk pernah lagi bertatap muka, namun kmi tetap berkmonksi. D Mksar sll kami agendkn bertmu, slah satunya wkt buln ramdhan kmrn tptnya d acara Tablig Akbar bersma Ust. Hanan Attaki. Alhasil itu hanya bjsa kami rencakn. Cmn mmg blm rezeki brtm. Hingga pada september kmrn akhirya beliau membrkn kabr jika akn menikah tgl 8 Nov 2018. Dan saat itu pla sy sdh recnakn harus hdir n brtm lgsung dgn beliau. Rencna awal sy ingin menghdiri akad nikahnya jg cmn mmg sikon yg tdk memungkinkn krn sy tiba jam 12 siang d Lokasi acara. Tp syukur krn sy msh dpt resepsinya. Alhamdulillah krn stlh 6 thun berlalu, sypun bisa brtm n turut dlm kebahgiaan yg Ka" Ancha rskn. Sy turut berbhgia Ka". Smg Allah berkahi pernkhn Ka" n sgra d berikn putra/putri yg sholeh n sholehah. Aamiin.Thanks Ka" Ancha.. Sy n kami smua trut berbahgia 😊. Ka" @ummuaslinda Sy titip Ka" @alamsyah_ancha Beliau sdh seperti Ka" sy sndri, beliau org baik. InsyaAllah akn mnjd suami yg baik untk Ka". *silaturahmi tidklah hrus selalu bertatap muka, sling berkomnksi n menanyakn kabar adalh salah satu cara menjga silarurahmi* @alamsyah_ancha @alamsyah_ancha @alamsyah_ancha @ummuaslinda @ummuaslinda @ummuaslinda #latepost #anchawedding #pktir2011 #jlgatotsubroto #pinrang #sulawesiselatan #mabbarakka #sakinahmawaddahwarahmah #pengantinbaru #bottingparu #anchaummu #8nov2018 #thanktoallah

Butters media on instagram
@sillybutters
  • 16 likes
  • 2 comments

Squeak squeak! Play time with my favourite toy! #sgwesties #8nov2018