يسرا الجمل media on instagram
@youssraelgamal
  • 2.4k likes
  • 35 comments

One of the most captivating sceneries there is!! A Hindu temple, shrines and a bat cave and 272 rainbow steps. I was trying to remain cool but have been over joyed the whole time that I got to see this beautiful place @duruegypt & @doubletroubleent

@ranzyjassal
  • 259 likes
  • 3 comments

👭👭👭👭👭

ⓩer0 | CANDOUR 男領導合伙人 media on instagram
@zer0________
  • 5.7k likes
  • 145 comments

这一次的生日🎂好兴奋好开心,感谢你的精心策划,真的好感动💖希望日後每个生日有你❤️ @ashleylimjinq

@allifimran
  • 731 likes
  • 3 comments

Sejauh manakah kejayaan "PENYATUAN UMMAH" ini? . . . 1. Gambar aku bersama pemuda2 Dari Terengganu. Aku langsung tidak mengenali mereka,namun kami beramah mesra seolah olah sudah lama mengenali . Loghat negeri kami yang berbeza menjadi gurau senda yang menghiburkan kami sendiri.SEMANGAT Mereka amat menakjubkan! Tahniah pemuda dan kerajaan Terengganu! Allahuakbar! . . . 2. Akhirnya aku dapat juga berjumpa dengan sahabat aku yang aku tak pernah langsung jumpa sebelum ni. Aku kenal sejak umur 12 , hanya kenal dan berkawan dalam game , berlawan dan berperang sama2 . Selepas 6 tahun baru dapat berjumpa. Terima kasih ya Allah ☺️. . . . 3. Semasa aku berjalan di kawasan dataran merdeka tiba2 ada seseorang tegur aku .dia tanya "bro dari mana? Pemuda UMNO ke?" , aku terkejut. Aku tanya dia Kenapa dia tanya macam tu? Dia tanya macam tu sebab dekat pengikat kepala aku ada lambang keris. Hahaha aku pun tak perasan dan tak tau yang lambang keris kat pengikat kepala tu melambangkan umno . Jadi kami pun saling memperkenalkan diri,berkenalan dan menyatakan pendapat masing2 tentang perhimpunan tersebut. Walaupun hanya kenal seketika,namun aku rasa terharu sebab dapat merasakan penyatuan sesama kami! . . . 4.Ayahnda Rani Kulup? Beliau memang gemar bergurau senda dan membuat jenaka😂penat kami yang berhimpun terus hilang selepas terhibur dengan beliau walaupun kami tak ada la rasa penat sangat pun. Gelak tawa kami bersama-sama☺️ terima kasih ayahnda rani kulup. . . 5.uncle Abon, selebriti otai malaysia. Beliau juga menghiburkan kami dengan pantun2 dan jenaka beliau. Semasa aku bergambar dengan beliau, sempat beliau berkata "jangan edit yang bukan2 pulak gambar ni😂" . . 6&7 . Gambar bersama bekas menteri besar kedah dan bekas calon parlimen nibong tebal pru14. Kami hanya sembang2 sedikit sahaja kerana aku agak sibuk masa tu.(hahaha acah je ni) . . . Tapi aku tak dapat berjumpa dengan ustaz Husam,ustaz Azhar Idrus,PU Syed ,ustaz Ebit dan yang aku minati yang lain. Tak mengapa,mungkin bukan rezeki lagi. Kesimpulannya , Penyatuan UMMAH ini memang merapatkan lagi ukhwah sesama islam. Insyallah💕

putri arissa media on instagram
@putsyaf.__
  • 4k likes
  • 30 comments

jangn tengok je! sbb @qesha_clothing skrg tgh buat promo free pos tu 😍 jgn tunggu lama2 nanti hbis ♥️‼️ jum usya . . @qesha_clothing @qesha_clothing

Batman media on instagram
@ruben_ryan
  • 261 likes
  • 3 comments

Landed from cochin immediately rushed for a very good friend of mine’s big day! Such a beautiful evening reception along with scrumptious meal! Happy married life @olivia_fong92 and her husband daniel!💖 Thanks for the invitation and we both definitely enjoyed the evening. See you soon!

Busygettingmoney 💸💰💸💰💸 media on instagram
@ungkuizarahana
  • 869 likes
  • 19 comments

Bila ada yg sayang jangan lukai hatinya. Bila ada yg cinta jangan titiskan airmatanya. Bila ada yg menanti, janganlah pergi. Bila ada yg kasih, janganla membenci. Tapi bila dia dah pergi, carilah ia selagi bererti kerana bila dia tiada lagi di dunia, kamu akan tahu apa erti sebuah penyesalan 😊😊😊

Eliza media on instagram
@elizalilllian
  • 993 likes
  • 23 comments

Malaysia 🙏

@gaby_sophia
  • 401 likes
  • 3 comments

I really really really enjoy play with u all girls.. thank you for this new experiences.. thank you for very welcoming to me and adjusting how i play 😂😂.. i learn so much from u all and i hope i can improve and getting better for the next.. hope can play again with you next years for the revenge.. ✌️🤞 see you when i see you. 🤗

Carla Mundy media on instagram
@carlamundy
  • 0 likes
  • 0 comments

Out of office. #malaysia

MINYAK LINTAH | BESARKAN ZAKAR media on instagram
@lgb.oil
  • 0 likes
  • 0 comments

Dah penat bila habiskan duit try untuk besarkan, panjangkan dan kuatkan tapi tiada hasilnya❓ Masih tercari-cari produk terbaik yang boleh memberi kesan kurang dari seminggu❓ Jangan risau dan jangan rungsing sebab kami ada produk yang anda cari. LGB OIL boleh merawat masalah yang sukar diselesaikan seperti zakar pendek, kurang tenaga dan cepat pancut. Tak payah bazirkan duit beli pil-pil yang berbahaya atau produk yang tak memberi kebaikan untuk zakar anda bertukarlah pakai LGB OIL pasti anda puas hati. Tak percaya lagi? Sila lihat testimoni dari customer-customer kami yang sangat berpuas hati dengan produk kami‼️

Mochamad Alam Albasith media on instagram
@alam_basith
  • 1 likes
  • 0 comments

Alhamdulillah sudah sah Sah pernah datang ke Malaysia 🤣🤣🤣 #visitmalaysia #visitkualalumpur #journeymalaysia #klcc #samsungnote8 #samsungphotography

Kit Woo media on instagram
@nwbkit
  • 2 likes
  • 0 comments

@kitwoo | @isetanthejapanstore - #fashion #installation #allblackeverything #kitwoo